Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan inte bara hjälpa dig med takläggning utan med flera olika typer av tjänster relaterade till bygg. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Takläggning

Behöver du lägga ett nytt tak där hemma? Då är detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Vi börjar med att göra en besiktning av ditt tak och förser dig därefter med förslag på de åtgärder som krävs. Detta kan handla om allt från att byta ut en del av taket som är skadat eller slitet till att lägga ett helt nytt tak.

services_icon1

Renoveringar

Behöver någon del av ditt hem renoveras? Då är också detta något vi gladeligen kan hjälpa dig med. Detta kan handla om allt från renovering av ditt badrum till renovering av köket och mycket mer. Vi hjälper dig med ROT-avdraget och levererar resultat av högsta möjliga standard.

services_icon1.png

Måleri

Behöver du hjälp med målning där hemma? Även detta hjälper vi i så fall dig mer än gärna med. Vi har ett skarpt öga för detaljer och många års erfarenhet av att tillhandahålla högklassiga måleritjänster. Med oss får du ett klockrent slutresultat helt enligt dina önskemål!

services_icon1

Stensättning

Också stensättning är något som vi mer än gärna hjälper dig med. Detta gäller oavsett om det rör sig om din uppfart, uteplats eller trädgård. Hur dina behov än ser ut kan vi förse dig med förstklassig hjälp.